27 feb. 2009

Festprissar

Skavlan är inte så tokig. Bra program.
Tror kakan och M somnat i sovrummet.
Våra fredagar har aldrig varit mer party.
*hosthost*

Dax att sova kanske? 22:32. Typ en timme efter att jag vanligtvis slocknar.
Party I tell ya. Im all party.

Men vaere frågan om?

Dagen startade inte helt klockrent.
Kommer till dagis och så är det tre ungar som klättrar på Theos vagn. Alltså K L Ä T T R A R. Vi pratar inte om att de satt i vagnen eller körde lite med den, de klev på däcken och vände på vagnen och stod på ryggstödet samt att de hade lossat sufletten.
Som den prismedvetna människa jag är blev jag faktiskt riktigt arg över att fröknarna som satt där inte såg till barnen. För ungarna vet ju inte att de bör ta det försiktigt.
O Theo var inte alls på humör för att vara på dagis så med en skrikande Theo stegade jag in och sa till barnen att de skulle kliva av vagnen. Vilket de gjorde. Då blev en fröken lite generad och sa typ "jamen oj, ja de kankse inte skulle använt den som leksak". Neh kanske inte de tyckte jag och sa att jag gärna såg att om de behövde vagnen för att Theo skulle känna sig trygg så fick de se till att den var hel när vi tog hem den sen för annars blir det väldigt dyrt för oss.
Så nu hoppas jag att vagnen är fixad när Micke hämtar den ikväll.
Sen säger hon...som för att få något slags övertag "jamen vi har vagnen här för att Theo (som fortfarande grät) har varit såhär som han är nu typ hela tiden från när han kommer tills ni kommer och hämtar honom. Till saken hör att igår sa dom att det hade gått jättebra så det är fan bara snack.
O eftersom jag redan var irriterad och jag ansåg att var det något jag skulle ha så var det en ursäkt inte ett klagomål på mitt barn så svarade jag "ja han är ju känd för att vara ganska obesvärligt, så antingen är det något hos er han inte gillar eller så är det väl kanske så att han faktiskt fortfarande är ganska ny och precis varit borta en vecka, ska han sen bara vara perfekt anpassad menar du?" Vilket hon tydligen inte gjorde.
Men jag avslutade med att säga till dem att ringa om det nu är så som hon sa att han skriker från det att vi lämnar till det att vi hämtar. Vilket hon inte tyckte man kunde göra "neh men han kan ju inte få åka hem bara för att han är ledsen". Då kände jag iskylan i mig "det avgör jag, det är nämligen jag som är mamma till Theo".
Vafan äre frågan om. Snart blire byte av dagis.
Vissa fröknar är topp, vissa är idioter.
Är det för mycket begärt att vagnen är hel när dom lånat den?
Är det för mycket begärt att om det är som de säger att min son skriker i ca 7 timmar varje dag så vill jag att de tar upp detta med mig så jag kan bestämma om jag kanske skall komma lite tidigare och hämta honom. Det kanske går för fort för honom?
Irritationen äro ett faktum.
Dont mess with the Zohan !

26 feb. 2009

Men vad är meningen?

Varför
gör man såhär? Vad vill man ha sagt?

Såg en intervju med butiksägaren till ICA i Weda. Han höll på att börja gråta. Det är människors liv man förstör. 4 butiker, under en natt. 2 sedan tidigare.
Det är inte bara en aktion mot amerikansk mat som diskutionerna säger, det är folks liv. Så jävla meningslöst.

Vore kul o se in i en sån hjärna.
Det absolut jävligaste av allt är att alla "jag sa ju att de skulle bli såhär när vi tog in invandrare" sägarna tror att dom har rätt nu. Jag hoppas att det är en Bosse Svensson som gått bärsärk med en tändare. Även om det säkert inte gör ngn skillnad för butiksägarna.

Så jäkla onödigt.

På jakt efter axeldöljare

Satt en stund nu på lunchen o letade efter något att ha till klänningen (bröllopet) över armarna lixom. Ingen vill visa sina otränade armar i onödan. Hittade förvånansvärt lite, vilket kanske beror på inställningen idag oxå. Men jag hittade en massa annat sött istället.
' Den här tröjan i en varm sommardag med ett par tighta jeans eller leggins under. Tyckte den var lite rolig. KappAhl faktiskt och inte speciellt dyr. Nästa månadslön kankse går till ngt sånt här då :)


Sötaste prickscarfen. I like it. Hade nåt visst där. Men när i hela världen har jag scarf? Typ aldrig. Men om jag skall vara 50 tal ngn gång skulle denna passa utmärkt.
H&M hade ett alternativ över armarna. Men jag vet inte riktigt hur seriöst det alternativet var. Rätt söt men snäppet för mycket. Men de skulle ju skänka lite färg till min klänning som är enfärgad..tja njea, ta mig en tänkare på de där. Kul eller ful..svårt att veta.



Sötaste linnet ever. Älskade det hur mycket som helst. Ett sånt får de bli i framtiden.
Iallafall, det jag är ute efter till klänningen är antingen något färggrant men ändå öppet för jag vill visa det fina på klänningen. Eller en stilren kort bolerokavaj. Men de känns svårhittat. Sy själv? När hinna?
Hua hua ASKUNGEN!


Se ljuset i natten som han romantikern sa.

Börjar bli lite tungt.
Jobbar på så bra jag kan men det räcker inte. Inte alls faktiskt.
Å så denna eviga baksida som aldrig blir såld.

Denna eviga hosta och feber som aldrig lägger sig heller. Skall försöka vila lite i helgen även om vi har en hel del inplanerat. Dessutom behöver det städas, jag ogillar å de grövsta när det ser ut som ett bombnedslag hemma, ändå känns det som om det är en rätt normal syn.

På frågan "överlever du till helgen i alla fall" så sa jag "jarå". Fast jag kände väl att det inte var av välvilja till mig frågan ställdes utan mer för tidningens försäljningssiffror. Vilket jag iof förstår, de vill ha dinaros, vem vill inte de?

Trots denna veckas negativa inställning så har jag ändå någon slags positiv livssyn. Jag vet bara inte var den är :)

Skall sägas att mitt andra liv, det utanför jobbet känns desto bättre. Hustitt, underbart barn, fantastisk sambo, körkortsplaner, träning...blir kedjan fixad på cykeln också så kan det inte bli bättre.

25 feb. 2009

Eternell kanske?

Mascara över 100 kr(x)
En plattång(x )
En locktång(x)
Designparfym(x)
Foundation över 200 kr( )
Ögonfransböjare(x)
Olika borttagningsmedel( )
Speciell hårbalsam i en sprayflaska( )
Läppglans över 100 kr( )
Hårinpackning(x)
Bodybutter( )
Bodylotion(x)
Parfym över 300 kr (x)
Summa = 8
Du ...
Använder locktång/plattång varje dag( )
Använder foundation varje dag( )
Använder mascara varje dag( )
Använder kajal varje dag( )
Använder läppglans varje dag( )
Använder bodybutter varje dag( )
Använder bodylotion varje dag( )
Använder ansiktsrengöring varje dag( )
Använder hårinpackning varje dag( )
Använder hårspray varje dag( )
Tränar på gym(x)
Klipper dig varannan/varje månad ( )
Summa = 1
Du har...
Tonat håret( )
Färgat håret (slingor)(x)
Hårförlängning( )
Piercat dig(x)
Tatuerat dig( )
Tagit hål i öronen (x)
Summa = 3

Totalt: 12

0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15 Konstgjord behandlad blomma.
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast.

Där ser man..konstgjord minsann. Neh de tror jag inte att jag är.

babbel

Stackars Semlan är fortfarande sjuk. Hoppas det går över snart, inge kul att vara krank.
Såg fram emot lite action här idag (även om jag är lika pigg som musse på neråttjack) .
Hostade halva natten trots hostmedicin. Snart får jag gå till herr doktor, har väldigt ont i ryggen med så det börjar luta åt en lunginflammations åkomma. Men än så länge står jag på benen (kanske därför jag inte blir frisk för att jag aldrig vilar.)

Korvas gillade inte dagis imorse. Det var fel fröken tror jag. Tvekar dock inte på att det hela gick över fem sekunder efter att jag lämnat dagis. Men ändå, det skär i hjärtat.

Idag är beklädnad väldigt bekväm. Lite aningens förstora jeans (sitter inte speciellt bra men de är bekväma) o en prickig tröja + något jag aldrig har på mig till jobbet, jumpadojjor. Tänkte att om jag skapar en varm och skön och mysig miljö runt omkring mig så kanske kroppen bara släpper den här hostan och grejjer så jag kan få vara frisk snart.
Känner mig lite orolig att denna kroniska nästäppa/hosta/värk aldrig vill ge med sig. DUMMA!

Nu hoppas jag att supportjackis fixar datorn min så jag kan sitta vid min älskade skärm och inte Semlans. Inget emot Semlans findator men den är inte min.

Btw...de blev lite fettisdagsbulle igår. Ajaj :)

24 feb. 2009

harkel host slem host

Det hostar och kliar och kliar o hostar..
Har fått ett antal kommentarer om att jag låter förkyld. O de gör jag.
Hela höst, vinter och förmodligen väl valda delar av våren har varit som i en dvala av nästäppa och feber. Jag är så trött på de nu så de är helt sjukt. Jag skyller allt på dagisbarnet. Tack o lov har jag inte legat däckad så mycket så jag har faktiskt kunnat dra mig till jobbet.
Nu skall de bli tokigt skönt att få slappa lite när jag kommer hem, lägga mig på soffan ett tag eller nåt. Fast de blir nog inte så. Jäkla hem o behöva städas.
JAG VILL HA HELG EN GÅNG TILL NU!!!

hostklihost

Baksida bortskänkes

Jag såg en bild på min kollegas barnbarn...då blev jag så längtig efter min lilla Kaka att de nästan kändes aj.
De e nog för att jag är sjuker. Då blir man längtig.

Imorgon kommer Semlan tillbaka. Bra de. De behövs.
O förhoppningsvis så kommer min dator att leva imorgon igen.
BRA DET!

Annars? Försökte sälja på en kund baksida. De var sååå nära men sen betalade han ändå hellre mer för 2 halvsidor eftersom materialet var anpassat för halvsidor. I keep up the good work o säljer baksidan till ngn annan. Any one want a baksida? Billigt billigt only for you, sheepy sheepy.

Jävla helvetes skitdag. Så då vare sagt

Min dator är fuckad på jobbet. Antivirusprogrammet gör att jag inte kan arbete online utan den sätter mig i offline direkt. Hur känner vi för det? INTE BRA!

Nu snor jag min kollegas dator men jag kan i alla fall inte maila eller ngt sådant. Hur känner vi för det? INTE BRA ALLS!

Och supporten medelade att de kommer imorgon klockan 08:00. Hur tänker de då? INTE ALLS FAKTISKT!

Lite kämpigt att bara kunna göra halva sitt jobb. Rätt bra att ha tillgång till mail när mitt jobb är att skicka offerter.
Är jag upprörd? Ja de skulle man kunna säga att jag är faktiskt. Hur tog S det hela när jag berättade problemet?
"Jamen telefonen funkar väl?"
Får jag en ond önskan så vore det att min telefon slutar fungera nu så jag kan ringa från kollegans telefon o säga "neh de gör den inte".

Innebörden av "vi bryr oss om er" är nog något annat på Norska.

Fuck it.

Det positiva
Theo var glad över att få komma till dagis idag.
När jag tog ned honom från cykeln skrek han "DADIIIIS JAAAAAAAAA".
Det kan ha varit för att vi satt och skrek det vid middagsbordet igår....mantra?

Nu skall jag bli glad igen sådeså.

Glöm inte semlan idag people

23 feb. 2009

Shoppingskatter

Lövly Rekis sällskapade med mig i söndags för att hitta en klänning till bröllopet om en månad cirkus.
Sjukt att de är så kort kvar. Känns som vi har väntat o gjort grejjer o planerat o tänkt på det här bröllopet i 100 år OCH DET ÄR INTE ENS MITT BRÖLLOP :)
Men kul skall de bli.



Rekis i lunchposition. O med fint rakt hår dagen till ära.

Här var jag tvungen att ta kort. var inne på Åhlens city o på underklädsavdelningen har de världens finase omklädningsrum med telefoner o allt (herreguuu jag låter som kusinen från landet). Jag ville i alla fall se om man blir lyxig av att vara i en lyxig miljö. Svaret blev nej. Men man får ju testa lixom

Lets danceklänningen som nu är i min ägo. Den är ju grymt cool. O nej den är inte enorm, men Theo är liten :)

Hittade sötaste linnet med. Hjärta och glitter, jag menar, kan de bli mer partyjag?

Nu har korvas somnat, badat o ätit en kanske inte helt bra middag. Inte i den ordningen men ändå. Kanske man skall övertala läckerbiten bredvid mig i soffan att kolla på en film eller nåt.
*hosthost* over and out *host*

ps. ja jag gillar turkost. La märke till att jag hade ett turkost linne på mig i omklädningsrummet oxå. Men de är nog de enda turkosa grejjerna i min ägo så jag är nog inte så galen som jag verkar.

Arbetsdag

Igår var jag ju ute i snöstormen o letade klänning till bröllopet. Found one. Den är helt okej. Hittade en annan dock som var FINAST men storleken den fanns i gjorde att jag kunde knäppa den men inte riktigt andas. Så jag ignorerade den o letade vidare.
Hittade även en riktig "lets dance klänning" och ett linne. Tagit bilder men kameran är hemma...smart!

Hostar som en idiot idag, hoppas det snart går över, nallar av Theos gamla hostmedicin, det kan ju funka.

Theo är på dagis idag TACK OCH LOV! Knalla rakt in utan att ens bry sig om att jag drog. Hur underbart var inte det då?
Nu ska jag bara klara av resten av dagen o sen göra aerobics (kanske inte så smart när jag är sjuker men nu skiter jag i det o kör på) o sen sova. Sooooova. Känns som man aldrig får riktigt riktigt ledigt. Eller det var inte sant. Ifredags när jag VABade Kakan så fick jag lite ledig tid. Underbart var det!

Nu äre dax att jobba ihop lite dollars.

ps. Min underbara sambo köpte överdragsbyxor till norrlandstrippen + raggisar + att han tog kort på en jacka som kan funka, till mig, bara mig. Är han inte underbar? I think so.

22 feb. 2009

where is my dress?


Jag har snor i hela huvet därav mörka ringa under ögonen. Men nu skall jag iväg o träffa min rekis för klänningsletande. Håll tummarna.
Korvas o hans far är ute o åker pulka. looooligt. Men de kan jag göra en annan dag.
NU FOKUS!

21 feb. 2009

addiction

Beroendeframkallande

Choklad
spela spel

Kan min löv komma nurå???

Utmaningar o halsont

Utmanad av en fejsbookfriend. Fast egentligen är vi ju faktiskt bara bekanta

Regler: Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som gjorde innan dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du? Böret
2. Ett ord på fyra bokstäver: Brie
3. Flicknamn: Berit
4. Pojknamn: Bertil
5. Yrke: brevbärare
6. Färg: blå
7. Klädesplagg: Blus
8. Mat: blodpudding
9. Sak i badrummet: Balsam
10. Plats/stad: burma
11. En orsak att vara sen: Bussen
12. Något man skriker: BU!
13. Film: Bambi
14. Något man dricker: Blåbärssaft
15. Band:
16. Djur: Björn
17. Gatunamn: berzeliigatan ( i göteborg)
18. Bil: Bentley
19. Sång: brunin love (elvis juhe)
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Boule


Enda anledningen att jag gjorde detta test var för att jag väntar på att min löv skall komma tillbaka från nattningen o melodifestivalen smått suger o jag är dunderförkyld IGEN! Imorgon ska jag iväg med rekis o leta klänning till bröllopet. Håll tummarna för att jag hittar nåt.
Var iväg till mama unt papa o bror med familj för att leta ihop lite vinterkläder. Hittade ett par HEMSKA skidbyxor från skrikiga 80 talet o ett par kängor. Bra där. Hemma hos bror fick jag låna Ls jacka om jag behövde (riktigt gulligt då de är hennes vinterjacka o hon använder den ju dagligen) sen hade hon köpt ett par fina vantar på intersport åt mig. Ibland är hon inte så pjåkig.
:)


Snart chirre eller choklad eller kanske en blandning.


Ps jag var duktig o gick upp vid 8 imorse för att ta en långpromenad. Bra där. Imorgon blire inget för jag har tokont i halsen, räcker med stadsvandring och klänningsinköp. Men de ska bli roligt med en tjejjig dag :)



20 feb. 2009

Spinnande



Kolla inte visste jag att H&M börjat med inredning. Men de har dom. Lite spännande faktiskt. Fanns en del godbitar. Kan ju tänka mig att köpa lite småroliga grejjer till hemmet här faktiskt. Såg några roliga örngott och kanske att man skall slå till på ett nytt duschdraperi.

H&M goes homie

Från Karriärskvinna till stålmamma

Idag ska jag sluta klockan 11. Skönt. Jag och TheoKakansson skall VABa idag. Jag skall klä på honom som en liten eskimå o gå en lång tur så det blir sådär panikterapi och hans sjukdom försvinner. Thats my plan. Får se hur det går.
Sen skulle det behövas städas hemma hos oss. Kanske att ngn kan tänka sig att göra det för en gammal 50 öring?
Diskade igår i alla fall, det såg ut som ett mindre minfält så det var bra gjort av mig. O så hann jag med en snabbtvätt på filtarna o ngra handdukar. Kändes oxå bra. Då vare bara resten av tvättkorgen kvar. Tack för nya Beata (eller vare matilda..jaja).
Får se vad som hinns med. Promenad är i alla fall prio.
Hade varit härligt att ta en tur ut till bushen aka ingarö men jag tror inte på iden. Kan nog bli för mycket för Kakansson som fortfarande hostar som en rökskadad 87 åring och får feber stup i kvarten. Lilla stackars Kakan. :(

19 feb. 2009

Kärlek

Efter att ha läst om Jonna och Marcus barn och att de kommit till världen äntligen
Marcus
Jonna
så kan jag inte annat än att tänka på hur rätt de har.
Den lycka som beskrivs med deras ord över månader, år av längtan som nu blivit sann, det är så fint. Så otroligt fint. Dom är värda
Så tänker jag då självklart på min egen lilla glädjespridare och hoppas att jag aldrig aldrig aldrig kommer ta honom för givet. Han är ju så fin. Han är min absoluta favorit framför allt annat på hela jorden. Det röda håret, minerna, de tokblå ögonen. Skrattet, skrattet är fantastiskt och så orden, han har så rätt, även om det är helt obegripligt, han har ju rätt.
I magen känner man ibland ett stick, eller är det tusen? Tanken på att han ju är min, min helt egna person, en som jag gjort tillsammans med M.
Lyckan är
När han sitter i bilen och ser mig och vinkar glatt.
När han knackar på toalettdörren och säger "mamma kalhd"
När han står vid sängkanten på morgonen med håret som en galen professor och nappen i munnen vilt diskuterandes om vad han borde göra under dagen eller kanske är det en dröm han berättar eller är han egentligen lite sur över någonting?
När han kommer emot mig med plutmun
När han sitter i Ms famn och vill trekramas
och tio miljarders grejer till.
Allt de andra, de där som gör att man tänker "suck" det är ju egentligen skit det samma.
Kakansson in my heart

sono spion

Semlan är hemma med sjukt barn, hoppas junior blir bättre.
K o jag hade samtal vid fikabordet och hejja vad hon blev uppjagad.
Råkade nämna att ägaren ville ha en person som kontaktperson, de är nog inget mer än det, bara en kontaktperson, och hon blev heeeelt hispig. "Va nämen, gå inte på de där, han vill kontrollera och ha en spion."
Sicket liv för en liten kontaktperson.
Vi får se om jag blir en spion eller inte. Miss agent?

Ciao

18 feb. 2009

semlan och jag

Jag mår tjyvigt.
Men jag är ändå alltid på jobbet.
För snål för att vara hemma? Eller plikttrogen? Svårt att säga. Kombination kankse?

Korvas har fått hostmedoxin så han skall förhoppningsvis repa sig han också.
Idag missade vi öppna huset på dagis med för att lilleman är hemma :/ men jag kan säkert stanna över en annan dag o käka fruppe med min unge. Hoppas han inte hatar dagis nu när han skall tillbaka. Hoppas hoppas.

Kollegan har köpt semels. De var rart.
Tack semlan (de får bli hans nya smeknamn).

Adjö

17 feb. 2009

Smurfan vill ha...

Idag skall jag o min lilla kontorssmurf som jag fick av J när jag fyllde år, arbeta. Det skall bli spännande. Speciellt spännande skall det bli att få reda på om baksidan blir såld. It would be a chocker.

16 feb. 2009

tokrolig helg

Har ju inte kunnat skriva något om vad som skulle hända i helgen trots att detta varit en stor del av mitt liv i ngra veckor nu :).
Men i helgen hade vi möhippa för älskade K. Min uppgift var att röva bort henne och ta henne till stan för konståkning i Kungsträdgården. Riktigt roligt hade vi och hon var superduktig o otroligt söt i sin konståkningsdräkt.
Det blev glassprovning på hotell amaranten (riktigt stiligt hotell med badkar på rummet), sen isbaren (skitcoolt juhe), sen relaxen på hotellet, upp o rocka till K och ut o käka på Taboulli (stavas de så?) Gott som tusan. Sen utgång på Lemon (trångt men roligt) för att sedan gå hem till hotellet o sussa. På morgonen var det jordens frukostbuffé och sen åkte vi alla lite slitna hem för en slösöndag.
Självklart hände de en hel del emellan allt de där också men jag tror inte K uppskattar om jag berättar hennes svar på de "heta frågorna" :).

Jag tror iallafall inte att jag någonsin vågar gifta mig nu...eller ;).

Ciao

13 feb. 2009

Magsjuka och arbete

Back at work.
Liten man mår bättre jag mår helt okej. M är hemma med liten man idag dock. Kändes onödigt att tvinga honom till dagis dagen efter the Exorsist händelser.

Nu ska jag vara nyttig och sen ska jag ta helg helg helg.

PS. Vad som än händer låt mig slippa magsjuka!

12 feb. 2009

stackars Kakan

Stackars lilla korven är hemma med mig o är magsjuk. Denna bild togs ngra sekunder innan klossarna sedan fick en annan beläggning i form av returnerad yoghurt. Nu sover han dock i soffan o har feber. Stackars lilla korvas Pettersson.

11 feb. 2009

Ginashopping

Kollade in lite på Gina (www.ginatricot.com). Fina grejjer.
Denna skulle inte passa på mig. Men rekis kanske? I alla fall, tokigt söt.
Riktigt fin skärning och de bästa med Gina, inget är speciellt dyrt.
Har en thing för skjortklänningar. Denna var ju för söt. Kanske man skall åka o prova.

Denna var underbar. Den får det bli. Tänk vilken söt på sommarn. I love it.

Shoppa loss.nu. Skall bara bli rik först.






Grattinerar

Så har man då vänner som är föräldrar för första gången.
Sötbebis. Liten knorv. En flicka.
Det är fantastiskt, den där känslan av att nu är ingenting annat viktigt.
Man kan inte förstå, det är som om man står still mitt i en motorväg och bilarna susar runt men man är ändå helt helt säker på att allt är fantastiskt. Sjukt jämförelse men jag kommer ihåg den känslan av extrem oro men ändå total lycka.
Grattis nya föräldrarna. It starts now.

10 feb. 2009

Bra att ha

Man skall ju inte ropa hej men jag tror att jag precis fixade baksidan.
Det vore ju grejt.

Nu ska jag hem o kela med gullungen och en hel del kramar tror jag M skall få också som varit tokigt söt och först tagit sonen till doktorn och sedan åkt och veckohandlat. Nu kommer han säkert lagat middag tills jag kommer hem också.
Skall bara en snabbis till banken och sen är det swosh swosh hem till kramar o kel.

Ahhhwww..familjer är bra att ha.

bra morgon

Igår vare aerobics med Maria.
Riktigt kul hade vi.
Svårt med kombinationerna men jag klarade tempot mycket bättre än jag trodde.
O inte ett spår av träningsvärk.
Så detta blir en solklar tradition. Varje måndag vid 18 skall här tränas.
När jag kom hem hade knoddas somnat. Lilla knoddas. Det gick hur bra som helst på dagis idag och han grät inte ens när jag gick. Han var dock väldigt bestämd på att han skulle ha jacka o inte overall idag så det fick bli jacka och täckbrallor. Skorna gick bra när dom hade sjungit lite och mössan gick bra efter lite övertalning.
Skönt att det kan gå väl ibland och inte alltid vara skrik och gråt när vi skall till dagis.
Idag skall han dock till doktorn håll tummarna för att han inte har gluten, laktos eller mask i magen. Stackars lilla gullunge.

Nu ska jag jobba lite. Alltid spännande.

*gäsp*

ps. jag har små flätor i mitt hår idag. Spännande.

9 feb. 2009

Hopp o skutt

Nu ska jag byta om o sen iväg o träna. Aerobics blire idag.
Jag befarar att min hosta inte kommer uppskatta hopp o skutt, men de kan väl va kul ändå eller nåt?
Jag kan ju inte lägga mig platt för att jag är lite hostig..right? Inne på vecka 3 nu så nu skiter jag i det. De får gå som de går.
Dagsens sanning.

Adjö

lunch avklarad

Mätt. Mysigt.
Till kaffet vid 2 blire cheesecake leftovers.

Sen blire aerobics vid 6

Ska jobba däremellan vare tänkt.
Intressant.

Do me up?

Försöker hitta några modeller som jag kan tänka mig på bröllopet. Det är svåååårt.
Hittade en massa fint på Nelly.com. Men klänningen får inte vara för kort, egentligen inte armlös..suck alla dessa regler.
Får ha sjal över.
Lite tråkig ändå i modellen men den var ju acceptabel.
Tråkig modell men fjärilar är ju fint.

Tokfin modell men den är nog för kort.


Man får nog inte ha rött på sig på bröllop..eller jag vet inte men de känns skrikigt. Enligt kollegan betyder rött att man legat med brudgumen, o jag har ju bara vart på hans bror så rött känns fel.



Väldigt fin modell men eftersom sjal eller något kommer på så förlorar man ju lite effekt av sneringningen där.




Helt vanlig klänning, snäppet för kort dock tror jag.
Kan ingen personal shopper do me up istället?
Orka...
Någon dag måste jag in till stan o leta kläder. Rekis äru på?






8 feb. 2009

Mitt bästaste födelsedagskalas

Jag är så nöjd, presenter, uppvaktning, vänner, utekväll. Jag känner mig sprudlande lycklig.

Fick en urtjusig kandelaber med ljus av svärföräldrarna (ja nu får de faktiskt kallas det. Vi är ju inte gifta men jag menar vad ska de annars kallas?) och ett sött happy birthday ljus.

Av bror med familj fick jag en superfin munkjacka från favvoaffären New Yorker. Utan att ens ha önskat mig den. Klockrent. Det hade jag inte förväntat mig.

Mamma o paps hade hittat på lite smått och gott bland annat ett underbart doftande ljus och ett par leopardfärgade leggins.

Rekis gav mig en underbar parfym. SJP doft. Har prövat den idag med ett prov hon tog med sig (så jag inte skulle bryta förpackningen, hur bra får man vara? Jag hade aldrig kommit på en sådan sak). I alla fall, jag har haft den idag för att se att den verkligen var jag och har nu kommit fram till att den verkligen är jag.
Underbart då jag så sent som i förra veckan stod o småsvor över att jag tröttnat på mina vanliga parfymer och inte tyckte de doftade lika gott längre.
Denna blir en favorit.

Gull M och Th gav mig ett armband och ett halsband riktigt tuffa grejjer och armbandet passar toppen till min nya bruna klänning i singoallamodell.

Fick ju volangklänningen av Elle Is , D och min favoritsvägerska (har bara en men hon hade hamnat högt upp ändå o de säger jag inte bara för att det kan hända att hon läser det). Satt som en smäck och jag älskar fortfarande att den gör det. För bara några månader sedan hade den inte gjort det kan jag säga. Ett par örhängen som är så mycket jag låg också i paketet. Jag älskar när folk faktiskt känner än och köper grejjer man vill ha. Finns det något värre än när man öppnar ett paket och känner sig elakast i världen för att man inte vill ha det som ligger där i. Förmodligen finns det något värre men jag kan inte komma på något just nu.

He man bjöd på drinkar igårkväll och gav mig "finöl" på ett "fulsätt" på pendeln. Han är väldigt bra att ha med sig på kalas, det finns alltid minst en anekdot.

Dessutom fick jag en urfin present av J i australien som ringde och grattade mig fast det var 2 på natten där. Gullvän. Hon kommer hit i sommar och min lycka är gränslös. Kul är det minsta vi skall ha.

Sen är det ju Ms och Theos presenter. Dom är redan nämnda. Jag älskar min sambo som inte bara köper den bästa presenten utan också gör cheesecake till mina gäster och middag till andra sittningen av gäster. Och sen den underbara varelsen som kom med tulpaner till sin mamma. Nöjd som attan var han när han räckte fram dom. Kan inte fatta att jag lyckats så bra med honom. Tur?

Man behöver fylla år ibland för att inse att man har en hel del goda vänner. Ni är mitt bästaste.

27 år senare

Idag var det fördelsedagskalas för mig.
Hela 27 år från det att jag först såg dagens ljus.
non the vajser.




Morbror är världens bästa

fasters favorit

mamma, jag o cheesecaken var där

Storebror, kakan o favvomamman

Pappa o kakansson gör ngt bara de förstår sig på

Kusinerna pussas. Hur rart är inte det då?

Igår var vi ju o käka tapas. Eftersom jag är slut i pallet glömde jag kameran. dock kom L ihåg den så jag får snylta på hennes bilder sen.
Mysig kväll med otroligt bra presenter, god mat och underbara vänner.

Dagens favorit alla kategorier är biljetterna till "My fair lady" med ett löfte om middag.
Min sambo är bäst. Så himla bäst.

6 feb. 2009


Jag fick hämta Theo idag.
Det var mysigt. Såg honom inte men helt plötsligt hörde jag ett
"heeeeeeeeeeej mamma".
Allt hade gått så bra. Hade nästan varit glad hela dagen och då är han ju så himla glad. Sprungit runt och pratat. Sen sov han på madrassen med de andra barnen för första gången idag, i 2 timmar. Mitt mammahjärta lugnar sig lite.
Det kan ju gå upp och ned de där men det är som det är och så länge han är lycklig så är jag det med.
Blir det värre får jag ta en vab dag.

Det blev en kämpig cykeltur hem med mycket att konka på och äckligt väder.
Nu har vi båda dock dubbelt så stora magar efter att vi proppat i oss pannkakor.
Nu ska vi leka lite, slappa lite, mysa mycket.

Det är inte så dumt att vara mamma.

godis är gott


Jag är tokigt godissugen.
O så har jag lovat Theo pannkakor ikväll.
Snarrkväll?
Men vi ska ju äta onyttigt hela helgen.
Födelsedagar brukar ge sånt.
Vi får se hur bra motståndskraft jag har.

namnam

Hungrig

Magkänslan äro icke väl.
En timme kvar till lunch. O jag är duktigt sulten. Så även min kollega. Vi kanske dör av svält. Men de e inte troligt.
VAr är alla feeders när man behöver dom?
Outsiders har säkert ngt nummer till ngn.

Lunch me

Outfit to the event








Vad ska jag ha för outfit på bröllopet? Thats the big question...! Ngra förslag är dessa. Ge mig fler!

5 feb. 2009

update i garderoben






lovade visa hur kappan och teburken såg ut. En bonus är ju klänningen, singoallamodell. Mysig!
Taskiga bilder ja, de är med mobilen, kameran är på flykt ngnstans. :( dummast
Det finns en storskjorta, två linnen, en klänning och ett par skor oxå. Men det måste ju finnas något att visa upp en annan dag me.

Ni får gärna gärna hata min bostad

vi kikade bara lite lite lite.
Fuskade.
Det var så fint som vi trodde.
Ganska litet, men de visste vi ju.

100 personer till var där och kikade bara lite lite lite.
Jag kan nog tänka mig att bo där i alla fall.
Frågan är bara hur mycket?

Mången pengar.
Lången väg till jobbet.

Men fint så fint.
Hoppas alla andra hatar det.

Depig

Skönt med stress..*ironi*
Varför kan inte folk bara köpa av mig.
IFRÅGASÄTT INTE bara gör.

Suckaduck.
De är mycket nu, känner mig depig :/

Dagisgråt

Dagis är inte kul om man är liten och inser att mamma o pappa skall lämna.
Då vill man att mamma och pappa också skall vara på dagis.
Det är fan inte lätt att vara just mamma och pappa just nu och inse att ens lilla son är olycklig.
Sure, han blir glad efter ett tag igen...
men som han var igår kväll. Såfort jag reste mig från soffan gallskrek han. Han kunde inte ens bada för att jag inte var där i (o de e svårt att få plats två st i en plastbalja).
Mitt hjärta brister.

Önskar att det tar slut snart.
Jag är på första veckan av det och jag känner att det inte går längre. Tålig? Njea.
Min son är det finaste, jag vill inte ha hans tårar i mitt hjärta :(

4 feb. 2009

Dax att se sanningen i vitögat

Över en natt blev vi vuxna. Hus, det är fint med hus.
Om man kanske skulle ta o slå till?
Vi får se. På söndag.
Men jag, lilla jag, hon utan framtid och estetvarningen.
Drömmaren, den mindre intelligenta. Hon som kanske på sin
höjd kunde bli lågavlönad.
Hon fick lånelöfte idag. O inte på lite pengar heller.
Summor jag aldrig ägt förut faktiskt.
Så nu...nu finns det en värld av möjligheter.

Tackar o bockar.

Vem vill ligga?





Detta är varför folk vill ligga med Robbie

3 feb. 2009

summa summering

Jag har inte hunnit uppdaterat.
Im working.
Kom just hem.

Mycket gjort.

Köpt lite kläder och vart på lite ställen och och och...
jag vet inte, det är snääääppet för mycket just nu.

På lördag tapasfeke
Men på söndag skall vi kolla på ett hus.
O så fyller jag år.
O så kommer mamma o pappa o förhoppningsvis några andra väl valda.
Men just nu borde min förkylning och jag bara sova.
O Kakansson som nu kommit på att han inte gillar dagis borde få sova med mig och min förkylning och när vi vaknar är vi miljonärer, husägare och körkortshavare.
Då skall jag vara hemmamamma med eget företag (hallå jag måste göra nåt, jag kan inte bara vara husfru ju) o ja, göra allt det man skall.
Fixa?
Ja fixa!

Hej