30 aug. 2008

Gäsp

Igår blev de en snabbis på Ikea. Inköpande av presenter till Karin, och Lena o nåt till oss själva. Sedan ut till förorten för att fira Lena ca 2 veckor för sent. Stor uppskattning, de va ju bra.

Idag har spenderats med att tidigt tidigt vakna (lilla skrutt hade tydligen sovit klart då) o serva honom med mat, blöjbyte, dusch o grejer, vilket iof inte var så hemskt, jag hade nog oxå sovit klart.
Hela familjen drog sedan iväg på spinnande äventyr till replokalen. Eftersom M skall spela på Nykvarns folkets park så behövde han plocka ihop lite grejjer.
Träffade Mattias o Therese o snacka lite. Gulliga små människor de där.

Gick ut på internet när vi kom hem, såg en bild på mig själv där jag liknade en mindre elefantflock. Sicken ångest. Tack världen för att de finns bilder på mig som jag inte visste om. Tack gode gud att jag inte är lika massivt enorm idag. Då hade jag fan hämtat en kökskniv o börjat karva, men tillome jag ser att de e stor skillnad. Tack tack tack mig själv för de.

Nu ska jag o korvas göra oss iordning för ett snabbt party at Karins place innan vi drar vidare till Nykvar o ser "Groovesalt" spela....humor.

hoppas Ida har de roligt ikväll.

Ciao

1 kommentar:

ydha sa...

jodå! det va väldigt trevligt igårkväll! hoppas ni hade kul oxå. tack för presenten, den va väldigt uppskattad!