1 mars 2009

Buda or not buda?

Helgen är snart över, en arbetsvecka hägrar. Känns som om jag borde ha minst 10 helger till innan de är dax för jobb. Dumt. Har inte känt såhär innan men de är nog att det är svårt att lyckas just nu som gör att det är lite motigt. Sen är jag trött på denna eviga snuva, hosta osv.
Behöver vila. Det är verkligen vad jag behöver.

Denna helg har ägnats åt mys, klädshopping till barn, lite småplock och hustitt (som alla våra helger nu mer verkar innehålla). Huset var okej. Inte toppen, men de har potential och hur kräsna kan vi ju inte vara som helst heller. Vi har vår begränsade budget och its what we have. Det var en hel del fix på detta poteniela paradis men det var fullt beboligt som det var. Tomten var okej, uteplats, litet garage men dock garage, källare med bastu, gästrum, gillestuga och spapotential. Övervåning med sovrum och Theorum och helt okej vardagsrum. Köket var fint och plats för diskmaskin. Det var tillräckligt bra. Sen får vi själva se till att det blir perfekt.
Det blir nog ett bud, dock inga toppbud. Många på visning så vi kommer kanske inte så långt...men de finns ju fler hus i så fall.

Will it be? Will it not?
Vi får la si.

Inga kommentarer: