1 maj 2009

Underbar

Idag var det barnkalas för Kakansson. Bilder kommer när jag fått några.
Förutom förvirringen av att 3 st hade samma namn och 2 till hade ett andra likadana namn så var det topp. Grannarna kom tillomed ut i det underbara vädret och firade.
Kakan var så himla nöjd och trött. Fick tre paket med sandleksaker. Topp tunnor fantastiskt då vi snart snart bor i hus och där behövs sandleksaker. Fast just nu leker han faktiskt med presenten från Semlans familj i badkaret så uppfinningsrikedom skapar möjligheter som mamma alltid sa...klok kvinna.

Eftersom vi är husvakter i till svärisarna så har vi passat på att grilla kött och svullat i oss. En cider senare och jag känner mig lite tröttnöjd i kroppen.
Vi har varit och snabbkikat på vårt hus. Från tre olika håll. På vår tomt står ett enormt träd med jätte jättemycket vita blommor. Undrars just vad det är. Vi har ett antal fruktträd. Kanske att detta också är ett??
I alla fall, M fick rysningar av att åka förbi och jag kände de bekanta sticket i näsan....vi äger ett hus...vi äger ett hus, vi, de där larviga mellaninkomsttagarna äger ett hus. O inte vilket hus som helst, världens vackraste hus.
Det går inte att beskriva känslan. So I wont.

Nu ska Kakan bli klar i badet, smörjas in (då solen tagit på hela familjen och hans små redan soliga kinder blitt än mer soliga) sen ska vi dricka lite kaffe och kanske småslumra framför tvn.
Dagens känsla: topp tunnor underbar.

Inga kommentarer: