22 juni 2009

- 4 dagar kvar

Back @work.
Helgen har varit topp tunnor wunderbar.
Först midsommarmed familjen, sen tillsammans med D&K och miss australia, middag på texas longhorn i södertälje med en väldigt bra servitris, sen filmkväll med mycket godis och "låt den rätte komma in". Märklig film, förstår inte riktigt det upphossade med den.
Sen packdag tillsammans med MA för att sedan dra iväg ngra timmar till torekällberget och kolla getter och käka glass och knata på museum. Det var uppskattat och vi hade riktigt trevligt. Förhoppningsvis kommer hon över på måndag och spenderar sista dygnet med mig och min familj i nya huset innan hon åker hem på tisdag tidig förmiddag.
Känns både underbart och märkligt att vi faktiskt bor i ett nytt hus om mindre än en vecka. Fredag klockan 14 har vi nycklarna i handen om allt går väl.
Sen helgen efter är de stort inflyttskalas för alla som vill. Lite släkt kommer och kanske om vi har tur orkar några vänner masa sig dit på grillning och lite födelsedagsfirande för M.

Även om jobbet tar de bästa av mig just nu med växelvis tystnad och växelvis små hot om nedläggning så känns det ändå mestadels bra i magen. Självklart är det onödigt tugnt över axelpartiet men jag hoppas det kommer springande en lösning snart.
Håll tummarna

Inga kommentarer: