1 sep. 2010

Fisk och remoulad

Jamen jag veeeet att jag sa att jag skulle lägga upp en massa recept och grejjer. Men de blir sporadiskt.
Man ska känna inspiration me. De säger mamma. recept..de är då man känner inspiration, right?
Neh de va en lögn, de säger inte mamma, de säger jag.
(vill ni veta något roligt? istället för att skriva recept så skrev jag annonser. Hur mycke för mycke jobbar jag egentligen?)


Men nu...när jag llyckats med att spärra mitt Traderakonto i en timme så nu är de inspirationsdax.

fiskpinnar med het remouladsås!
4 port

Protein 17 %
Fett 30 %
Kolhydrater 53 %

Kcal: 501

16 st fiskpinnar (vi använde laxpanetter istället, funkade gott de me.)
200 g matlagningsyoghurt
2 tsk honung
50 gram gul lök
1 msk majjonäs
1 dl finhackad smörgåsgurka
2 msk dill
5 droppar tabasco
salt o peppar

1 kg potatis
sallad till om man vill ha:
100 g ruccola
125 g körsbärstomater

in med fiskpinnarna i 15 min i ugn i 225 grader.
Blanda yoghurt, honung, tabasco, dill, gurkins, lök, majjonäs salt, peppar till en remouladsås.
Koka potatis...ät

Kommentar: Sjukligt god remouladsås I tell ya. Vill man ha de mer barnvänligt så lämna tabasco åt sidan. Vi åt dessutom med ris för de är mer poppis hos kakan och icke att förglömma, känns mindre mäckigt än potatis. De kan dock öka kcal i rätten men inte med mycke.

Hade jag varit ambitiös hade de här funnits en bild med mig ätandes fisk o remoulad...men jag jobbar inte så. Picture it!

Inga kommentarer: