10 jan. 2011

Jobb jobb jobb

Fick just ett sms om att en vän fått en fortsättningsintervju på ett jobb. Blev faktiskt sprudlande glad över det. Kanske borde vara svartsjuk men vem orkar med sånt? Jag får min intervju. Hade vi varit kvalificerade för samma saker i yrkeslivet kanske jag hade blivit lite grön sådär men de är vi inte.
Var o anmälde mig på arbetsförmedlingen igår men tror nog att mitt läkarbesök kommer resultera i flera sjuka dagar då allt med mig inte är färdigt. Tillexempel den där grejjen som startade hela den här karusellen bor fortfarande kvar. Men den skall snart bort. (herrejisses låter som jag skall göra abort men no no lugna er nu alla konservativa. Här skall bara göras lite ordinär kirurgi).
Jag hoppas på att allt är över smärtfritt, snabbt och att jag snart kan börja leva mitt liv för belive you me jag VILL börja orka med saker nu. Det kliar i mina fingrar att få visa världen att jag kan tjäna pengar. Jag vill crazy overspend och få köpa kläder och unna mig saker som bio, småresor, presenter. Unna mina fina presenter, bio, småresor. En weekend with the girls kanske? En SPAresa någonstans ohh ja tack. Lite otrasiga kläder i min garderob, en garderob. Nya kläder till Kakan som växer allt för fort. jamen ni vet allt sånt där. De är vad jag vill ha. Sånär som bekymmersfri tillvaro. Fast finns det sånt? Kanske inte...men i alla fall en tillvaro där oro inte äter och äter och äter upp än.
som jag sagt och jag säger det igen. 2011 är mitt år och de är året jag skall SPAa, åka på weekendresor, gå på bio och unna både mina fina och mig själv saker vi vill ha. Life is good right?