1 juli 2011

Intensiv vecka


Bekymrad JoJo på besök. Stackarn var inte i piggaste laget efter en Indientur jag var glad att jag missade. Men jag älskar bilden för tröjan passar liksom ihop med resten av tomten. Tidig sommarkammo?

Det bra med att folk som gillar mig har varit i Indien är allt fint man får hem.
Armband, handgjorda örhängen, ihopsnörpad schal som jag skall snörpa upp men inte riiiktigt än.

Här låg hon som en liten ängel och lät mindre änglalik. "uhhhhhhääääähhhuuuhhh"

Veckan har varit fullproppad. Jätterolig, sjuk, utbildande och idag känner jag mig helt slut i heeeela kroppen. Men det är ändå rätt många knop även idag och helgen är som en lång radda av kul.
Barnkalas
30 årsfeke
sambofödelsedag och feke
hem efter Järnavistelse
Packa som en tok
Måndag...ut till vildmarken med finaste vänner och familj.

Skall bli hur kul som helst.

Tyvärr missar jag Js 30 års kalas. Det gör lite ont i hjärtat men vi två har så sjukligt olika scheman så jag förstår inte hur vi kunna träffa varandra nästan varje dag förut. Nu blir det liksom alltid något i vägen. Som vanligt har jag ju laga förfall...jag är inte i samma del av sverige när feken går av stapeln. Nu vet jag att hon kommer bli galet firad ändå. För fler vänner än frk J är de få som har. Jag hade dock gärna representerat mig själv och mitt fabulösa jag och komma med en högst INTE välkommen present. (Frk J vägrar presenter och jag är en sån där presentköpare så jag ignorerar det hela. Fyller man 30 ska man ha en present. Och jag säger det inte BARA för att jag fyller 30 nästa år. Men de är en bidragande orsak hah).

Firad av mig blir hon men inte på ett kalas med kaffe och kaka eller starksprit och ostbågar med sked.


Jöjö

1 kommentar:

Jenny sa...

Haha! Bästa "nej tack" till inbjudan jag fått någonsin tror jag. Och ja, det suger att det alltid kommer nåt ivägen. Men vi får "fira" UTAN presentjävlar och starksprit med en fika på stan eller så när du kan. PÖSS