6 sep. 2011

Ibland skall man ha flyt


snodd från deras hemsida


Japp ibland skall man ha turen med sig.
Har räknat och räknat hela dagen. Moms, pålägg, avdrag, marginal, inköp och försäljningspris. Hit och dit, fram och tillbaka. Huvudet är snurrigt av information men jag tror jag greppat det mesta nu. I hope anyhow. Men så tänkte jag lite till. Om man jobbar någon helg då och då, det vore väl bra, eller hur? Behöver ju jobb över julen sen med och lite extra klirr är INTE fel. Så jag tog en break och ringde en av mina gamla arbetsgivare. O de blev inte alls den reaktionen jag förväntat mig. Inget, "låt mig tänka på saken" eller "kanske senare". Det blev "Nämen jisses va bra. Jag behöver någon om två helger. Att du pluggar de är så perfekt, precis en sån tjänst som behöver fyllas." Jamen vad säger man?
Jag kan det mesta om butiken, jag ÄLSKAR butiken, verkligen älskar den. O det skall sägas att detta är den absolut bästa arbetsplatsen man kan ha. Ägarna till denna butik är så genuint fantastiskt snälla och bryr sig liksom alltid. Trots att det var över ett år sedan jag jobbade där och inte ens har haft möjligheten att komma in som kund speciellt ofta så är dom alltid lika glada när man hör av sig och när man hälsar på.
Är såååå nöjd med att jag fick chansen att extrajobba här då och då. Nu kan man ju inte jobba som en tok då CSN inte tycker om sånt. Tvärtom, dom ser ner på det å de grövsta. Men någon helg här och där skadar ju inte, speciellt senare när julen kommer och räkningarna också kommer men CSN inte ställer upp på samma sätt.
Vad kan man säga? Idag känns som en dag att vara nöjd över.
Nu ska vi bara fixa LIA plats, har några krokar ute sen är jag på banan rejält. I hope. (de är några tentor däremellan som skall sättas också hehe).

Idag älskar jag mig och mina prestationer. Kommer Zumba omkring som en galning!
Länk

Inga kommentarer: