31 juli 2008

tönt

Suck..
folk.

Fick idag höra av en bekant från nätet (inte du voffis) att jag undanhållit att jag varit gravid o nu mer har familj. Jag blir så trött. Denna bekanta har raggat på mig sedan jag var typ 19 eller nåt. Jag har aldrig varit direkt intresserad. Eftersom jag hade en väldigt komplicerad gravididet dvs sjukhusvistelse o shit så pratade jag sällan om de med någon. Ibland såg de inte ens ut som om mitt lilla underbarn skulle komma fram till mig överhuvudet taget. Så jag höll låg profil. Berättade för de berörda parterna o sådana jag umgicks med. Jaha..jag menar thats it. Sedan efter att min son fötts har förmodligen inte denna person frågat ngt om barn o grejjer..o eftersom vi inte har ngn närmare relation än att han säger "vaharupårej" o jag säger "men lägg av"..jag har from time to time även blockat honom så hela familjegrejjen väl inte kommit upp. Jag har inget behov av att skrika till vem fan som helst att jag har en fantastisk son. Ska sanningen fram tror jag inte ens att han bryr sig, han blev väl bara sur över att de e nu är på riktigt kört för honom (like he ever had a shot).

Varför o varför omger jag mig frivillig med idioter. Han är blockad, borttagen o totalt utrotad..förutom viss irritation o ett blogginlägg.

4 kommentarer:

byrackan sa...

Fast jag är ju också en tönt. (:
Ett tips är att ta bort den där ordeverifieringen när man kommenterar för de är verkligen jobbig & känns lite överflödig.

vipps sa...

Dont know how to. Säg hur så gör jag (orka sätta sig in i det själv.com)
And btw..du kanske är en tönt, men de va iallafall inte dig jag syftade på :)

byrackan sa...

Gå in på instrumentpanelen -> inställningar -> kommentarer -> Vill du visa ordkontrollen för kommentarerna? -> Nej. (:

vipps sa...

ja kankse att jag gör de dårå kanske :)