9 feb. 2011

Jag är lite sugen på...

Jag är sugen på att gå en distansutbildning i marknadsföring. Inte en som kostar 20 000 som Berghs gör dock. Är det någon som har ett tips är jag mer än tacksam. Visserligen kan jag tänka mig att gå en vanligt utbildning i Nyköping eller något liknande som är CSN berättigad men inte riktigt lika sugen på det. Men man skall ju aldrig stänga dörrar.
Någon med tips?
Gimmi.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej,

Jag har själv gått på Berghs, som är en av världens bästa kommunikationsskolor. Jag tror att du skall fundera över vad du ska ha kunskaperna till och vad du vill göra i framtiden. Berghs studenter har bra statistik vad det gäller jobb möjligheter. Vill du ha grundläggande kunskaper för egen del, finns det billigare alternativ eller rent av universitetet, som oxå är bra. Fast många kompletterar med Berghs just därför att de arbetar nära näringslivet....

Lycka till!

Evighet sa...

Tack för din kommentar.Skulle otroligt gärna studera hos Berghs så det var absolut inte menat som något negativt men jag har inte dom finanserna just nu. Tror dock att dom är fantastiskt bra och jag har sneglat på dom en hel del. Jag måste nog dock vara realistisk och använda mina pengar till andra saker just nu. Har helt koll på vad jag vill ha kunskaperna till då jag redan idag har haft jobb inom sälj och kommunikation. Kommunikationsdelen är det jag finner roligast och därför vill jag utvecklas inom det med bättre kunskaper inom marknadsföring.
Tack för din input dock.