16 sep. 2011

Kärlek

Jag har glömt en sak. Jag har glömt berätta att jag fick en komplimang igår. En som satte sig rakt i hjärtat o som gjorde mig himlans glad även om den inte var sann (men de kanske den var). Jag har ju en bra klass, nästan alla, vissa är redan i mitt hjärta. C är min älskade sidekick, A,J,J, J får hög mysfaktor, R är den bästa bästa. Därifrån fick jag komplimangen. R är sjukt cool o let me Tell you så jävulskt snygg stil. Verkligen en sån som jag är avis på. En sån jag kollar på i smyg o tänker att jag vill med. Men det skulle aldrig funka på mig. Nu är denna fina tjej även jävligt rolig. Så igår när jag fick en "I can take you down bitch" look sa hon "ähh det är bara för att du är snygg!"
O vet ni, jävular vad bra det kändes. Att någon jag är "avis" på, någon jag tycker är riktigt snygg även ser mig som snygg. Ja, ibland är det liksom bara helt rätt. Helt bra. Det lyfte mig.
O det kanske låter skumt att jag inte ser det själv, att jag trots piff tycker att andra ser mig som en tant utan smak. Att jag känner mig osnygg o larvig för det mesta men att jag ignorerar det för att kunna strutta runt om dagarna utan att huka ihop o be om ursäkt.
Jamen, det är viktigt, viktigt att belysa det hela.
Att folks komplimanger tar så bra.
Jag är fortfarande nykär i min klass, det är märkbart va? :) BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Inga kommentarer: