27 sep. 2012

Bästa tipset får mos

Jag är just nu tokigt dålig på att vara bloggare. Allt ifrån mycket praktik till en förkylning som ALDRIG ger sig till att hösten sätter på en latmössa på mig förhindrar mig från att göra inlägg då och då.
Jag finns dock både på instagram "bripettersson"  och twitter "Brippovic" där jag är bättre på att snabbuppdatera.
Jag har faktiskt ett projekt igång med den här bloggen. Men just nu är vi i en fundrarfas jag och projektet. Kanske är det dumt att starta när jag nu inte vet hur mycket tid för bloggande min framtid har att ge. Men vem vet, vem vet.

Vad har jag annars tänkt på sen sist?
Jag har funderat på att trots att jag är jättesur på t.ex. min sambo så köper jag ändå hans favoritprodukter när jag handlar (nu är jag inte sur alls men jag har ändå funderat på det). Är detta ett kvinnligt fenomen eller är det så för alla?
Jag har funderat på att jag tror det "spökar". Jag går inte in mer på det. Det får räcka så.
Jag har funderat på hur brått alla alltid har. Brått att uppfylla nya drömmar, brått till tunnelbanan, brått att uppleva, så även jag. Gör det inte att man missar de här med nutiden.
Jag har funderat på vänner, att många bekanta man har är mer energitjyvar än givare. En del vänner skulle jag slänga mig framför tåget för men många är bara ytliga bekanta som man inte orkar/kan läsa av och som ändå kräver en jäkla massa av än. Varför får sånt beröra? Det förstår jag inte, det borde inte bry mig och ändå blir jag störd av det.

Men nu ska jag snart dra fram dammsugaren efter att ha skickat iväg jobbansökningar till diverse företag. Ni förstår mina vänner, i december är jag klar. Klar säljare. Klar på hela min utbildning. Ett och ett halvt år har gått så himlans fort. Just nu arbetar jag gratis på min praktikplats, sen är jag klar så jag tänker hitta jobb så fort så möjligt eftersom jag känner att jag kan det här nu. Tips och råd emottages gärna främst i Sthlmsområdet och sörmland. Då pratar vi inte telefonförsäljning eller event (sälja comviqabb.) Jag har studerat till leverantörssäljare inom dagligvaruhandeln men kan allt från att sälja in varor på ICA till att sälja in tjänster via telefon och möten. Bästa tipset får äppelmos! Ni har fram till december på er. Inga kommentarer: